Salarii Editor Imagine/Video în afară

Salarii Editor in Anglia SUA sau Australia

SALARII EDITOR: Editorii imagine/video câștigă bine în România, dar în străinătate ar putea câștiga înzecit.

Mai jos am sa vă prezint media pentru salarii editor imagine din afara țării noastre:

Salarii Editor Imagine/Video în Anglia

Salariul mediu al unui editor imagine/video în Anglia este de 23.185 £/an. Oamenii care lucrează pe acest post, de obicei, nu au o experiență mai mare de 20 de ani.

salariu mediu pentru un editor imagine in anglia

Experiența are un efect destul de mic asupra salariilor plătite pentru acest job. În Anglia, editorii video câștigă salarii foarte bune dacă știu și Avid.

Film / Video Editor (United Kingdom)

PayScale
Compare your salary. Get a FREE salary report »

 

Salarii Editor Imagine/Video în Statele Unite ale Americii

Trecem la Statele Unite ale Americii. Biroul de Statistici ale Muncii (din SUA) arată că locurile disponibile din industria filmului și a editării video va crește cu 5% din 2010 până în 2020.

Biroul spune că producătorii și reporterii sunt din ce în ce mai responsabili în a-și edita propriile imagini și că din cauza asta, creșterea salariilor din acest domeniu este mai mică.

programe populare pentru editarea imagine:video

programe populare pentru editarea imagine:video

 

Fără îndoială, bugetele mici de producție au dus la această îmbinare a ceea ce odată însemnau job-uri separate (producător – editor imagine).

Un articol din 2010 arată că:

  • 20.600 de editori imagine/video erau salariați.
  • 11.000 de editori imagine/video erau propriii angajați.
  • 50.930 $/an era salariul mediu pentru un editor imagine/video.

Salarii Editor Imagine/Video în Los Angeles (Long Beach-Glendale), California: în medie 95.550$/an, adică 7.962$ pe lună.

Salarii Editor Imagine/Video în New York (White Plains-Wayne), New York: în medie 79.090$/an, adică 6.590$ pe lună.

Salarii Editor Imagine/Video în Washington (Arlington-Alexandria), districtul Columbia: în medie 76.870$/an, adică 6.405$ pe lună.

Salarii Editor in Anglia SUA sau Australia

Salarii Editor in Anglia, SUA sau Australia

Salarii Editor Imagine/Video în San Francisco (San Mateo-Redwood City), California: în medie 72.000$/an, adică 6.000$ pe lună.

Așadar, într-o industrie cu o ușoară creștere a cererii de job-uri (editor video), cum poți rămâne competitiv și cum poți fi printre cei care câștigă foarte bine? Fii cel mai bun!

Salarii Editor Imagine/Video în Australia

Salariul mediu al unui editor video în Australia este de 53.097 $/an. Cei mai mulți oameni editori imagine/video aleg să lucreze în alte domenii după ce au atins pragul de 20 de ani experiență.

În Sydney se câștigă cel mai bine pe acest post. Editorii imagine din Australia mai pot lucra și pe post de: producători video, videografi, senior editor video, artist 3d.

Salarii Editor

Salarii Editor

—————————————————————————————————————-

Dacă vreți să urmați drumul de editor imagine, ați ajuns în locul potrivit. Cursurile noastre au cel mai mic preț din România și suntem singura școală care formează EXCLUSIV editori imagine/video.

Înscrierile pentru următoarea grupă de editori imagine/video în Final Cut Pro 7 sau Final Cut Pro X se fac până la data de 6 iunie 2016.

Pentru a vă înscrie la cursurile noastre, aveți nevoie de o copie C.I și un sfert din valoarea totală a cursului de editor imagine/video. Puteți suna la 0769.55.55.11 pentru mai multe detalii.

Mult succes, viitori editori! 🙂

2 Comments

  1. Pingback: Cât câștigă un Editor Imagine/Video freelancer | EDITOR IMAGINE

  2. Pingback: Salarii Editor Imagine/Video în Antena 1, Pro TV, Digi 24 - EDITOR IMAGINE

Comments are closed.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...