Salarii Editor Imagine/Video în Antena 1, Pro TV, Digi 24

Editor Imagine

Salarii Editor Imagine/Video: Salariile din Televiziune (Antena 1, Pro TV, Digi 24, Prima TV, Antena Stars) sunt destul de bune. Mai jos aveti media salariilor din televiziunile românești.

SALARII EDITOR IMAGINE: Fie că vorbim despre un Editor Imagine/Video care lucrează ca ‘freelancer‘ sau despre un angajat într-o televiziune din România, editorii imagine câștigă destul de bine.

Editorii Imagine/Video au posibilitatea de a lucra și de acasă, ca un al doilea job. La serviciu pot câștiga, în medie, 2.500 ron, iar acasă pot câștiga încă cel puțin atât.

Pentru cei care sunt curioși de salariile editorilor imagine din televiziune, am făcut media salariilor din România:

Salarii Editor Imagine/Video Observator – Antena 1

Salarii Editor Imagine Observator – este destul de mic, dacă nu printre cele mai mici din țară.

Un editor imagine de la Observator are un salariu de 1.900 – 2.500 ron cu posibilitatea de a fi avansat ca producător package după cel puțin doi ani.

Salarii Editor Imagine/Video Acces Direct, Un Show Păcătos – Antena 1

Salariul unui editor imagine de la Acces Direct este de 2.500 ron. După cum veți observa, mai toate televiziunile au și producători package, un fel de observator/îndrumător al editorului imagine, care îi pasează acestuia știri, caută diverse bruturi/arhive/poze și ajută editorul imagine să ducă un material la bun sfârșit.

Un editor imagine cu experiență poate ajunge producător package la un moment dat. Un producător package ajunge la salarii de 4.000 ron.

Cursuri de Editor Imagine/Video în București

Cursuri de Editor Imagine/Video în București la cele mai bune prețuri

Salarii Editor Imagine Antena 1, producție

Acces Direct, Un Show Păcătos, Neatza cu Răzvan și Dani sunt emisiuni vechi, cu state de plată vechi și neactualizate pentru editorul imagine.

La producție, salariile pentru un editor imagine/video ajung și la 5.000 lei pentru Editorii Imagine buni, cu experiență.

Emisiunea ‘În Premieră cu Carmen Avram‘ are un EDITOR IMAGINE care câștigă 5.000 lei.

În rest, nu prea se ajunge la 5.000 de lei. Mai ating aceasta sumă producătorii/editorii pentru proiecte speciale sau promo.

Salarii Editor Imagine la Antena Stars

Salarii Editor Imagine Antena Stars – este printre cele mai mici din România.

Un editor imagine începător sau cu experiență câștigă între 1.600 și 2.100 ron. Un producător package câștigă salarii de 2.900 lei, poate și mai bine.

Salarii Editor Imagine la PRO TV

Salariul unui editor imagine este destul de mare aici. Editorii imagine din PRO TV au contract de muncă (tot salariul pe carte) și au parte de grade de salarizare.

Gradele editorilor imagine din PRO TV sunt: junior editor, senior editor, master editor și master plus editor.

  • Salarii junior editor imagine: 2.500 până la 3.000 lei
  • Salarii senior editor imagine: 3.000 până la 3.600 lei
  • Salarii master editor imagine: 3.600 până la 4.500 lei
  • Salarii master plus editor imagine: 4.500 până la 6.000 lei
Editor Imagine-Video București

Editor Imagine-Video București

Salarii Editor Imagine la Digi 24 HD

La Digi 24 HD, salariul unui editor imagine este între 2.500 și 3.500 ron. Programul este în ture, de noapte și de zi.

La Digi 24 HD, se încheie contracte de muncă pe perioada determinată, pe trei luni, ca mai apoi să se prelungească dacă totul merge bine.

Salarii Editor Imagine la Prima TV

La Prima TV, salariile editorilor imagine/video sunt neschimbate de mulți ani. Un editor imagine câștigă între 1.900 și 3.000 de lei.

La Prima TV, salariile se dau la timp și toți banii sunt trecuți pe cartea de muncă.

Foarte mulți editori imagine/video buni au renunțat la a mai lucra în televiziune pentru a-și urmări visul ca freelancer. Un editor imagine freelancer poate câștiga cel puțin o medie de 10.000 euro/an.

Salarii Editor Imagine

Salarii Editor Imagine

Un editor imagine poate lua proiecte în afara țării pe care le poate edita acasă, dar poate urmări și o carieră de videograf de nunți/botezuri, unde se poate câștiga cel puțin 20.000 euro/an dacă este un editor imagine/video rapid și cu aparatură bună.

—————————————————————————————————————-

Dacă vreți să urmăriți drumul de editor imagine, ați ajuns în locul potrivit. Cursurile noastre au cel mai mic preț din România și suntem singura școală care formează EXCLUSIV editori imagine/video.

Înscrierile pentru următoarea grupă de editori imagine/video în Final Cut Pro 7 sau Final Cut Pro X se fac până la data de 6 iunie 2016.

Pentru a vă înscrie la cursurile noastre, aveți nevoie de o copie C.I și un sfert din valoarea totală a cursului de editor imagine/video. Puteți suna la 0769.55.55.11 pentru mai multe detalii.

Mult succes, viitori editori! 🙂

2 Comments

  1. Pingback: Salarii Editor Imagine/Video în Anglia, SUA și Australia | EDITOR IMAGINE

  2. Pingback: Cât câștigă un Editor Imagine/Video freelancer | EDITOR IMAGINE

Comments are closed.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...