Cât câștigă un Editor Imagine/Video freelancer

Editor Video Freelancer

Editorii imagine/video freelanceri câștigă cel mai bine. Un Editor Imagine/Video freelancer are salariu din care poate întreține o familie cu trei copii și care a împlinit visul oricărui calculatorist, acela de a lucra și de a câștiga bani stând acasă.

FREELANCER: În România, majoritatea editorilor imagine/video pe care îi cunosc și de care am auzit, lucrează ca videografi de nuntă/botez.

Ce înseamnă videograf? Un videograf filmează, stabilește cadrele care trebuie filmate pentru a ieși un material finit de calitate și editează materialul în programele aferente.

Un Editor Imagine/Video freelancer câștigă 10.000 euro/an

Videografii câștigă cel puțin 10.000 euro/an. Sigur, mai sunt acei ‘videografi’ de prin satele din România, care filmează cu handy-cam-uri și care editează în Sony Vegas (sau nici măcar) și care cer foarte puțin, pentru că serviciile sunt printre cele mai slabe. Dar nu vorbim de ei în acest articol.

Editor Imagine Freelancer

Un videograf este un fost operator de televiziune sau poate chiar editor imagine care a renunțat la job pentru a fi propriul său șef și pentru a câștiga mult mai bine. A devenit freelancer.

Un videograf are aparatură bună și experiență de cel puțin 5 ani în televiziune. Videograful lucrează pe PC sau pe MACINTOSH. Videografii snobi lucrează doar pe Mac-uri, în Final Cut Pro, Adobe After Effects, Motion și puțin Photoshop pentru coperțile de DVD-uri.

Mai sunt și editorii imagine care lucrează de acasă pentru case de producții românești sau din afară. Aceștia câștigă la fel de bine și probabil că urăsc editarea de nunți/botezuri, așa că au ales calea caselor de producție.

Un lucru trebuie să vă fie clar. Un editor imagine/video câștigă bine!!! Indiferent de locul în care lucrează – în orice cătun, sat, oraș sau țară în care ar fi. Editorii imagine sunt căutați peste tot și întotdeauna vor avea un loc de muncă.

1 Comment

  1. Pingback: Salarii Editor Imagine/Video în Antena 1, Pro TV, Digi 24, Prima TV, Antena Stars - EDITOR IMAGINE

Comments are closed.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4.14 out of 5)
Loading...