Termeni si condiţii de utilizare www.EditorImagine.ro

Termeni si condiţii: Site-ul www.EditorImagine.ro este proprietatea CURSURI EDITOR IMAGINE.RO. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.EditorImagine.ro, numit generic in continuare Cursuri Editor Imagine.
Accesul si utilizarea site-ului www.EditorImagine.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
1. ACCES Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii din editia on-line a Cursuri EditorImagine.ro. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.
www.EditorImagine.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
Cursuri Editor Imagine ofera acces liber la site-ul www.EditorImagine.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de CURSURI EDITOR IMAGINE sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu www.EditorImagine.ro sau partenerii sai.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea www.EditorImagine.ro sau a clientilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al www.EditorImagine.ro, www.EditorImagine.ro nu isi responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de www.EditorImagine.ro si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.
EditorImagine.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. EditorImagine.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. EditorImagine.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

www.EditorImagine.ro – CURSURI EDITOR IMAGINE
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de EditorImagine.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau pennala pentru astfel de actiuni.

EditorImagine.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Cursuri Editor Imagine sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:
Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Cursuri Editor Imagine sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Cursuri Editor Imagine care nu sunt publice, fara autorizatie;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Cursuri Editor Imagine prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Cursuri Editor Imagine va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
– orice eroare de program va fi corectata.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. =Termeni și condiții=
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul www.EditorImagine.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termeni și condiții de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile chiar daca Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi, rezultand din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site-ul www.EditorImagine.ro;
– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului. =Termeni și condiții=
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@editorimagine.ro
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului EditorImagine.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) si de partenerii sai agreati.

=Termeni și condiții=

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.editorimagine.ro, conditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Termeni și condiții – Cursuri Editor Imagine (www.EditorImagine.ro)

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la contact@editorimagine.ro, Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile www.EditorImagine.ro
Politica site-ului www.editorimagine.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro), libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro), fara fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.
Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.
www.EditorImagine.ro foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.
Pe site-ul www.editorimagine.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
Termenii şi condiţiile de utilizare menţionate mai sus se aplică şi pentru buletinul de ştiri transmis zilnic via email.
Cursuri Editor Imagine (editorimagine.ro) isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.
Termeni și condiții www.EditorImagine.ro – CURSURI EDITOR IMAGINE